Yksilöllistä kirjanpitopalvelua ja taloushallintoa

Tarjoamme yksilöllistä taloushallintoa yrityksellesi. Meiltä saat:

• kirjanpitopalvelua ihmisläheisellä otteella
• oman vastuuasiantuntijan käyttöösi
• henkilökohtaista palvelua - ihmiseltä ihmiselle
• Ajantasaisen ja oikein tuotetun kirjanpidon

Avoimella ja säännöllisellä yhteydenpidolla luomme yhdessä vankan perustan hyvälle ja kestävälle yhteistyölle. Kirjanpitopalvelun vastuuasiantuntijasi pitää sinuun aktiivisesti yhteyttä ja on helposti tavoitettavissasi tarpeen tullen. Ajantasainen ja oikein tuotettu kirjanpito on laadukkaan taloushallinnon perusta ja yksi tärkeimmistä asioista yrityksen liiketoiminnan johtamisen ja kehittämisen tukena.

 

Pyydä tarjous

Lupauksemme:

Ajantasainen ja laadukas kirjanpito

Taloushallinnon perusta on ajantasainen ja oikein tuotettu, laadukas kirjanpito. Huolehdimme koulutettujen kirjanpitäjiemme jatkuvasta ammattitaidon kehittymisestä ja seuraamme säädösten ja lakien muutoksia kaiken aikaa. Kirjaukset tehdään ajantasaisesti ja huolellisesti toimialan erityispiirteet huomioiden.

 

Oma kirjanpitäjä, joka tuntee yrityksesi

Meiltä saat oman vastuukirjanpitäjän, joka on perillä yrityksesi toiminnasta, toimialasta ja luvuista. Sitoutunut henkilökuntamme takaa vastuukirjanpitäjän pysymisen yrityksenne rinnalla. Kirjanpitäjänne pitää sinuun aktiivisesti yhteyttä ja on tavoitettavissasi aina tarpeen tullen.

Saat henkilökohtaista palvelua - ihmiseltä ihmiselle.

 

100 % sähköinen pilvipalvelu

Sähköisen pilvipalvelun ansiosta kaikki yritykselle tärkeät luvut ovat aina saatavilla reaaliaikaisesti ja helposti, myös mobiilissa. Pilvipalvelun kaikki data säilytetään palvelimilla Suomessa, joten myös tietoturva on korkealla tasolla.

 

Oikeaa ja oikea-aikaista tietoa päätöksenteon tueksi

Yrityksen taloushallinnon kannalta on äärimmäisen tärkeää, että asiat hoidetaan asiantuntevasti, kerralla oikein ja aina ajallaan. Tämä mahdollistaa päätöksenteon pohjautuen yrityksesi todelliseen tilanteeseen.

 

 

 

Tilinpäätöstasoinen kuukausiraportointi

Teemme yrityksellenne tilinpäätöstasoista kirjanpitoa eli kirjanpidossa huomioidaan kuukausittain myös kaikki jaksotukset, poistot, lomapalkkavelka sekä varaston arvon muutos mahdollisuuksien mukaan. Tämä mahdollistaa jatkuvan reaaliaikaisen taloudellisen tilanteen seurannan.

 

Integraatiot toiminnanohjausjärjestelmiin, verkkokauppoihin ja muihin yrityksen järjestelmiin

Me huolehdimme siitä, että järjestelmien välinen tiedonkulku toimii jouhevasti. Pystymme integroimaan yrityksesi olemassa olevat järjestelmät osaksi sähköistä kokonaisuutta.

 

Ohjelmistojen koulutus

Olemme Netvisor premium partner, mikä tarkoittaa sitä, että yrityksesi saa käyttöönsä koulutetut ja sertifioidut Netvisor-osaajat, jotka tuntevat järjestelmän perinpohjaisesti. Palvelumme kuuluu Netvisorin käyttöönotto yrityksellesi. Kouluttamme myös sinut käyttämään järjestelmää.

 

Neuvonta kaikissa yrityksen talous- ja veroasioissa

Oman vastuukirjanpitäjän lisäksi saat meiltä laajan ammattilaisten joukon tukemaan yritystoimintaasi. Tarjoamme laajasti palveluita ja neuvontaa kaikissa yrityksesi asioissa.

 

Minna Roiha
taloushallinnon asiantuntija

Ota yhteyttä Minnaan

Ovatko yrityksesi taloushallinnon asiat hoidossa?
Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme ottaa yhteyttä yrityksenne ajankohtaisten kysymyksien kartoittamiseksi.

Pyydä tarjous