Palkanlaskennan ulkoistaminen

Tilitoimistomme auttaa yritystäsi kehittämään palkkahallinnon prosesseja ja helpottamaan niin esimiesten kuin henkilöstön työtä. Palkanlaskennan ulkoistaminen vähentää myös riskejä, sillä toiminnan siirtäminen asian osaavalle palveluntarjoajalle pienentää virheiden mahdollisuutta. Ja sen me osaamme - palkanlaskenta ja palkkahallinto ovat ydinosaamistamme. Työllistämiseen sisältyy myös paljon byrokratiaa, jonka hoidamme sujuvasti puolestasi. Huomioimme myös eri alojen työehtosopimuksien velvoitteet ja erikoisehdot palkanlaskentapalvelussamme.

 

Pyydä tarjous

 

Palkanlaskentapalvelujen lupauksemme:

 

 

Palkat oikein ja ajallaan

Tarjoamme yrityksellesi kokonaisvaltaista palkanlaskentapalvelua, joka kattaa kaikki palkanlaskentaprosessin vaiheet palkkatapahtumien käsittelystä maksatukseen, raportointiin ja sähköiseen arkistointiin asti. Oikein lasketut palkat, jotka maksetaan ajallaan ovat iso osa henkilöstön työtyytyväisyyttä ja siksi äärimäisen tärkeää.

 

Toimialojen erityispiirteiden tunteminen

Relionin palkkahallinnon henkilökunta tuntee eri alojen työehtosopimuksien velvoitteet ja erikoisehdot sekä seuraa alati muutoksia. Lisätukea palkanlaskijat saavat taustatiimissä työskentelevältä työsuhdejuristiltamme.

 

Lainsäädännön ja sopimusten tunteminen

Palkanlaskentaan liittyvät lait, ohjeet ja velvoitteet muuttuvat jatkuvasti. Seuraamme puolestanne muutoksiaja varmistamme, että palvelut tuotetaan ajantasaisten määräysten mukaisesti.

 

 

Lakisääteisten velvoitteiden hoitaminen

Hoidamme puolestanne kaikki lakisääteiset velvoitteet, kuten tulorekisteri-ilmoitukset, verot ja sosiaaliturvamaksut, työeläkemaksut, ammattiliittojen maksut sekä muut mahdolliset palkanmaksuun liittyvät velvoitteet.

 

 

Vuosiloman kertyminen ja maksaminen

Vuosilomapäivien määrän laskeminen sekä lomapalkan maksaminen on työnantajan lakisääteinen velvollisuus, jonka hoidamme puolestanne sovellettavan työehtosopimuksen ja/tai lain mukaisesti.

 

Integraatiot työajansuunnitteluun ja työajan seuraamiseen

Monipuoliset integrointimahdollisuudet työajan suunnittelun ja työajan seurantaohjelmista mahdollistaa tietojen siirtämisen ja jakamisen eri järjestelmien välillä saumattomasti.

 

Minna Roiha
taloushallinnon asiantuntija

Ota yhteyttä Minnaan

Ovatko yrityksesi palkkahallinnon asiat hoidossa?
Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme ottaa yhteyttä yrityksenne ajankohtaisten kysymyksien kartoittamiseksi.

Pyydä tarjous