Miksi valita Netvisor ja Netvisoria käyttävä tilitoimisto?

Netvisor on sähköinen taloushallinnon ja palkanlaskennan järjestelmä, joka sopii erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten taloushallinnon tarpeisiin - aina laskutuksesta palkanlaskentaan ja matkalaskuista raportointiin.

Netvisorin yhteiskäyttöisyys mahdollistaa joustavan ja reaaliaikaisen yhteistyön yhdessä tilitoimistosi kanssa. Yrittäjä voi kätevästi seurata omaa taloustilannetta kirjanpitäjän kanssa jaetusta näkymästä joko tietokoneelta tai helposti mobiilisovelluksesta. Yhteiskäyttöisyys tuo taloustilanteen seuraamisen ja asioiden selvittämisen yhdessä kirjanpitäjän kanssa helpommaksi sekä sujuvammaksi. Voit hyväksyä laskut, seurata talouden tilaa tai kirjata työtunnit jo parilla painalluksella - nopeasti ja kätevästi.

Netvisor on toimiva luotettu palvelu, jolla on jo yli 30 000 asiakasta. Pilvipalvelun kaikki data säilytetään palvelimilla Suomessa, joten myös tietoturva on korkealla tasolla.

Pyydä tarjous

Netvisor vapauttaa yrittäjän aikaa olennaiseen

Taloushallinnon automaatiolla säästät tuntuvasti aikaa, jonka voit keskittää olennaiseen työhösi. Automaation ja helppokäyttöisten mobiilisovellusten myötä voit vihdoin luopua paperisista kuiteista, laskuista ja mapeista sekä niiden varastoinnista. Laskujen lähettämisen ja muiden rutiinitehtävien automatisointi vapauttaa yrittäjän aikaa olennaiseen.

Netvisor muokkautuu yrityksen tarpeisiin ja mahdollistaa sekä kevyemmän että kokonaisvaltaisemman taloushallinnon automatisoinnin. Monipuoliset integrointimahdollisuudet esimerkiksi verkkokauppaan tai varastointiohjelmaan tekevät siitä  kokonaisvaltaisen toiminnanohjausjärjestelmän, jossa kaikki oleellinen tieto on helposti saatavilla yhdestä paikasta.

Netvisorin käyttöönottoa helpottavat valmiit yhteydet suomalaisiin pankkeihin, verottajan palveluihin ja useisiin yrittäjille sopiviin järjestelmiin, minkä ansiosta tieto liikkuu nopeasti ja automaattisesti järjestelmästä toiseen. Netvisor on ketterästi liitettävissä ja muokattavissa moniin erilaisiin tarpeisiin lukuisten integraatiomahdollisuuksien kera. Netvisorin saa käyttöön helposti ja nopeasti, sillä käyttöönotto ei vaadi laajoja räätälöintiprojekteja.

Netvisorilla seuraat yrityksesi taloutta reaaliaikaisesti

Ajankohtainen tieto on oikeiden päätösten perusta. Netvisorissa kaikki yritykselle tärkeät luvut ovat aina saatavilla reaaliaikaisesti. Etusivun näkymän saa muokattua mieleisekseen niin, että tärkeimmät tiedot ovat nähtävissä yhdellä vilkaisulla vaikkapa tien päällä. Järjestelmästä saa myös ajettua näppärästi ulos erilaisia raportteja.

Netvisorissa tietoa on myös helppo jakaa reaaliajassa eri osapuolten välillä. Työntekijät voivat esimerkiksi syöttää kuitit ja hyväksyä ostolaskut suoraan järjestelmään, josta ne siirtyvät automaattisesti kirjanpitoon.

Tilitoimiston kanssa jaettu näkymä varmistaa, että sekä yrityksellä että kirjanpitäjällä on aina käsillä tuorein mahdollinen tieto päätösten tueksi. Automaation myötä myös kirjanpitäjän aikaa vapautuu rutiinitehtävistä yrityksen liiketoiminnan tukemiseen ja päätöksissä neuvomiseen. Myös tilintarkastus voidaan hoitaa suoraan Netvisorissa antamalla tilintarkastajalle pääsy järjestelmään.

Katso videolta Netvisor-ohjelmiston yleisesittely sisältäen mobiilitoiminnot.

Netvisorin hyödyt pähkinänkuoressa

  • Edistynyt automaatio ja saumaton tiedonkulku - pienempi inhimillisten virheiden mahdollisuus
  • Markkinoiden paras integroitavuus erilaisiin järjestelmiin
  • Nopea saatavien kotiutus, tehokas myyntilaskutus ja älykäs ostolaskujen käsittely
  • Maksuttomat ja helppokäyttöiset mobiilisovellukset sekä yrittäjälle että työntekijöille
  • Yhteiskäyttöisyys tilitoimiston ja yrityksen välillä tuo läpinäkyvyyttä sekä ymmärrystä oman talouden tilanteeseen.
  • Säästä aikaa raportoinnissa ja talouden seurannassa.
  • Huippuluokkainen tietoturva ja vahva tunnistautuminen takaavat Netvisorin turvallisuuden

Valitse Netvisor Premium Partner -tilitoimisto

On tärkeää, että tilitoimistosi osaa hyödyntää valitsemaasi taloushallinnon järjestelmää mahdollisimman tehokkaasti ja tarjota neuvoa ongelmatilanteissa tai kun kasvun myötä tarvitaan uudenlaisia ominaisuuksia.

Relion on Netvisorin Premium Partner -tilitoimisto. Se tarkoittaa, että yrityksesi saa käyttöönsä koulutetut ja sertifioidut Netvisor-osaajat, jotka tuntevat järjestelmän perinpohjaisesti.

Tutustu Netvisoriin tarkemmin Netvisorin verkkosivuilla.

Pyydä tarjous