Taloushallinnon ja palkkahallinnon asiantuntija Imatralle

Taloushallinnon asiantuntija ja palkkahallinnon asiantuntija Imatralle

Haemme kahta asiantuntijaa Imatran toimipisteeseemme. Imatran ja pääkaupunkiseudun toimipisteissämme työskentelee jo yli kaksikymmentä ammattilaista.

Olet henkilönä palvelualtis ja vastuuta pelkäämätön. Osaat ajatella asioita laa­jemmin ja asiakkaan näkökulmasta. Me haluamme tehdä kanssasi yrityksestämme ja sen osaajista yrittäjän kasvun rakentajan ja luotetun taustatiimin, emme pelkkää tilitoimistoa.

Voit olla kokenut ammattilainen tai työurasi alkuvaiheessa oleva. Sinulla on valmiudet vastuulliseen asiakastyöhön tai vähintään kova halu ja koulutus toimialalle. Et pelkää moderneja taloushallintojärjestelmiä etkä sähköisiin ratkaisuihin perustuvaa työskentelyä. Nyt haluaisit ottaa seuraavan askeleen urallasi ja lähteä rakentamaan parasta palvelua alalle.

Me puolestamme teemme parhaamme, jotta olisimme arvoisesi työpaikka. Annamme vastuun mukana myös vapauksia ja edellytyksiä järjestää työskentelysi sinulle sopivalla tavalla. Pääasiallinen taloushallintojärjestelmämme on Netvisor.

Mikäli innostuit, kirjoita meille itsestäsi ja osaamisestasi lyhyt kuvaus ja liitä mukaan cv:si.

Lisätietoja tehtävistä antavat Päivi Parviainen paivi.parviainen(at)relion.fi p. 010 281 8401 ja Laura Matikainen laura.matikainen(at)relion.fi p. 010 281 8482. Hakemukset 15.10.2020 mennessä osoitteeseen rekry(at)relion.fi

©2020 by Relion.