Taloushallinnon ja palkkahallinnon asiantuntija Imatralle

Palkkahallinnon asiantuntija Imatralle tai Helsinkiin

Haemme kokenutta palkanlaskijaa Imatran tai Helsingin toimipisteeseemme.

Relionin kasvaessa voimakkaasti haemme jatkuvasti uusia talous- ja palkkahallinnon asiantuntijoita. Toimipisteissämme työskentelee jo yli kaksikymmentä taloushallinnon ammattilaista, mutta nyt haemme kokenutta ja motivoitunutta palkkahallinnon asiantuntijaa Imatran tai Helsingin toimipisteeseen.

 

Mitä odotamme sinulta?

 

Olet henkilönä palvelualtis ja vastuuta pelkäämätön. Osaat ajatella asioita laa­jemmin ja asiakkaan näkökulmasta. Me haluamme tehdä kanssasi yrityksestämme ja sen osaajista yrittäjän kasvun rakentajan ja luotetun taustatiimin, emme pelkkää tilitoimistoa.

 

Sinulla on jo kokemusta palkkahallinnon tehtävistä, valmiudet vastuulliseen asiakastyöhön ja koulutus toimialalle. Et pelkää moderneja taloushallintojärjestelmiä etkä sähköisiin ratkaisuihin perustuvaa työskentelyä. Nyt haluaisit ottaa seuraavan askeleen urallasi ja lähteä rakentamaan parasta palvelua alalle.

 

Me puolestamme teemme parhaamme, jotta olisimme arvoisesi työpaikka. Annamme vastuun mukana myös vapauksia ja edellytyksiä järjestää työskentelysi sinulle sopivalla tavalla. Pääasiallinen taloushallintojärjestelmämme on Netvisor.

 

Oletko juuri sinä etsimämme henkilö?

 

Mikäli innostuit, kirjoita meille itsestäsi ja osaamisestasi lyhyt kuvaus ja liitä mukaan cv:si.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 31.01.2021 mennessä osoitteeseen rekry(at)relion.fi. Lisää aihekenttään tieto, että haet palkanlaskijan tehtävään. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä suotta odota viimeiseen päivään.

 

Lisätietoja tehtävistä antaa Anna Behm (anna.behm(at)relion.fi p. 010 281 8464).

©2021 by Relion.