Tule osaksi Relionin rentoa ja mahtavaa porukkaa!

Haluatko töissä sekä vapautta että vastuuta? Me luotamme työntekijöihin ja jeesaamme toisiamme. Päämääränämme on, että sekä asiakkaat että työntekijät nukkuvat yönsä hyvin.

 

Töihin Relionin tilitoimistoon

Meillä pääsee tekemään monipuolisia taloushallinnon ja johdon tukipalvelujen asiantuntijatehtäviä. Pääset hyödyntämään omia vahvuuksiasi ja kehittämään ammattitaitoasi. Huolehdimme hyvin henkilöstön perehdytyksestä ja kouluttautumismahdollisuuksista. Relion on Imatran ja Lappeenrannan sekä koko maakunnan edelläkävijä sähköisten työvälineiden ja teknologian hyödyntämisessä tilitoimistopalveluissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja henkilöstön arvostamat edut, kuten liikunta- ja kulttuurisetelit.

Tilitoimisto Relionin henkilökuntaa.

Me luotamme työntekijöihimme ja annamme heille sekä vapautta että vastuuta. Arjessa tämä näkyy siten, että jokainen Relionin ammattilainen kantaa vastuuta asiakkaistamme ja palvelujemme laadusta. Vapaus taas näkyy mahdollisuutena etätyöskentelyyn sekä joustavuutena työajoissa.

Miksi hakea meille töihin?

Olemme kiinnostuneita sinusta. Haemme jatkuvasti asiantuntevia ammattilaisia mukaan mukavaan joukkoomme. Tilitoimistomme sijaitsee Imatralla, mutta palvelemme myös Lappeenrantaa ja koko Etelä-Karjalan aluetta. Myös työntekijämme voivat olla muualta, sillä meillä voi työskennellä myös etänä. Hae avoinna olevaa paikkaa tai laita meille avoin hakemus: rekry@relion.fi.

HAE MEILLE TÖIHIN