Etsimme juristia Helsinkiin

Etsimme joukkoomme juristia, joka on kiinnostunut auttamaan kasvuyrittäjiä ja pk-yrityksiä monipuolisissa yritysjuridiikan kysymyksissä.

Olet työskennellyt juristina ehkä noin 3-5 vuotta ja yhtiöoikeudelliset asiat ovat sinulle tuttuja. Olet kiinnostunut kasvuyhtiöistä ja niihin liittyvistä asioista. Tunnet yritysjärjestelyihin ja rahoituskierroksiin liittyvät sopimusrakenteet ja olet innokas oppimaan uutta. Olet ulospäin suuntautunut ja pidät ihmisten kanssa työskentelystä.

 

Tarjoamme sinulle oman liiketoiminta-alueen rakennettavaksi sekä kilpailukykyisen palkitsemismallin, jossa voit itse vaikuttaa ansaintaasi sekä työmääriisi. Voit työskennellä Maria 01:ssä kasvuyhtiöiden yhteisössä sekä Helsingin toimistollamme. Nykyisillä asiakkaillamme on jo valmiita tarpeita sinulle, mutta pystyt myös itse löytämään uusia asiakkaita verkostostasi. Lisäksi myynti- ja markkinointitiimimme auttaa sinua asiakaskontaktien hankinnassa ja lakipalveluiden markkinoinnissa. Kokenut yritysjuridiikan neuvonantajamme pystyy myös auttamaan vaikeimmissa juridiikan kiemuroissa, joten et joudu ratkomaan asioita yksin.

 

Relion haluaa rakentaa monipuolisia palveluita ja huipputiimin yrittäjien tueksi niin kirjanpitopalveluiden, yritysjärjestelyjen, rahoitus- ja controller -palveluiden kuin lakipalveluiden avulla.

 

Jos haluat olla yksi osaaja kasvavassa joukossamme, kirjoita meille itsestäsi ja osaamisestasi lyhyt kuvaus ja liitä mukaan cv:si. Lähetä hakemuksesi 31.10.2020 mennessä osoitteeseen rekry(at)relion.fi. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä suotta odota viimeiseen päivään.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa neuvonantajaamme Onni Hietalahti puh. 040 488 9260 tai Pasi Rissanen puh. 050 389 8713.

©2020 by Relion.