Apua rahoituksen hakemiseen | Relion

Tarvitseeko yrityksesi rahoitusta kasvuun tai investointeihin?

Autamme sinua löytämään oikean rahoitusvaihtoehdon lukuisten vaihtoehtojen joukosta. Haluamme olla mukanasi varmistamassa, että yrityksesi kasvu ei hidastu rahoituksen takia.

 

Kasvuyhtiöille on tarjolla tänä päivänä monenlaisia rahoitusratkaisuja ja monenlaisia rahoittajia. Tärkeintä on, että sinulla on riittävästi käyttöpääomaa arjen pyörittämiseen ja tarvittaessa kasvurahoitusta seuraavan kasvuloikan tekemiseen.

 

Sopivan rahoitusvaihtoehdon löydyttyä autamme sinua myös rahoitushakemusten laadinnassa ja rahoituksen hakemisessa. Rahoituksen hakeminen voi olla haastavaa ja meidän tehtävänämme on varmistaa, ettei hakemuksesta jää mitään olennaista pois. Rahoituksen hakemista varten tarvitset talouslaskelmia, jotka autamme toteuttamaan ammattitaidolla.

Alla olevalla lomakkeella voit jättää meille yhteydenottopyynnön ja soitamme sinulle mahdollisimman pian. Vaihtoehtoisesti voit joko soittaa suoraan Pasi Rissaselle numeroon 050 389 8713 tai laittaa sähköpostia osoitteeseen rahoitus(at)relion.fi.

©2020 by Relion.