Taloushallinnon järjestelmät sähköisen taloushallinnon tukena

Tarjoamme yrityksellesi alan parhaat taloushallinnon järjestelmät Netvisor-tuoteperheen ja Finadeck-ohjelmiston avulla. Sähköinen taloushallinto säästää aikaa ja resursseja, jolloin voit siirtää tehokkuutta muihin työtehtäviin. Sähköisten taloushallinnon ohjelmien käyttöönotto on helppoa ja käy käden käänteessä. Netvisorin mobiilisovelluksella saat mahdollisuuden seurata esimerkiksi kuukausittaista liikevaihtoa, kannattavuutta, pankkitilin saldoa ja kassavirtaennustetta suoraan kännykästäsi. Me hoidamme puolestasi käyttöönottoprojektin ja huolehdimme siitä, että järjestelmien välinen tiedonkulku toimii jouhevasti. Pystymme myös integroimaan yrityksesi olemassa olevat järjestelmät osaksi tätä sähköistä kokonaisuutta.

Pyydä tarjous

Lupauksemme:

Täysin sähköinen toimintamalli

Meiltä käyttöösi Netvisor, sähköinen taloushallinnon ja palkanlaskennan järjestelmä, joka sopii erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten taloushallinnon tarpeisiin - aina laskutuksesta palkanlaskentaan ja matkalaskuista raportointiin.

 

Netvisor-tuoteperheen tuotteet

Netvisor on suomalainen taloushallinnon ohjelmistoyritys, joka tarjoaa kattavia ratkaisuja yritysten taloushallinnon tarpeisiin. Netvisor-tuoteperhe sisältää useita erilaisia ohjelmistoja ja palveluita esimerkiksi: taloushallinnon ohjelmisto, palkanlaskentaohjelmisto, kassanhallinnan ohjelmisto, hankintojen hallinnan ohjelmisto sekä mobiilisovellus, joka mahdollistaa taloushallinnon toimintojen hallinnan ja seurannan mobiililaitteilla. Sovelluksen avulla voi esimerkiksi hyväksyä laskuja, tarkastella raportteja ja seurata taloudellisia tunnuslukuja.

 

Eri järjestelmien integraatiot

Netvisor tarjoaa lukuisia integraatiomahdollisuuksia muiden järjestelmien kanssa ja helpottaa näin tiedon siirtoa ja prosessien yhteensovittamista. Integraatioita on saatavilla mm. useisiin asiakkuudenhallintajärjestelmiin (CRM), työajanseurantaohjelmistoihin ja työaikakirjanpitojärjestelmiin, henkilöstöhallintajärjestelmiin, verkkolaskutusverkkoihin sekä pankkitiliisi.

 

Käyttöönotot ja koulutukset

Olemme Netvisor premium partner, mikä tarkoittaa sitä, että yrityksesi saa käyttöönsä koulutetut ja sertifioidut Netvisor-osaajat, jotka tuntevat järjestelmän perinpohjaisesti. Palvelumme kuuluu Netvisorin käyttöönotto yrityksellesi. Kouluttamme myös sinut käyttämään järjestelmää.

 

TUTUSTU NETVISORIIN

Pyydä tarjous