Taloushallinnon palvelut

Palvelumme

Relion tarjoaa yrityksellesi kattavat taloushallinnon ratkaisut niin sujuvaan arkeen kuin kasvuun

Nykypäivänä tilitoimiston rooli taloushallinnon rutiinien lisäksi on auttaa yritystäsi kasvamaan. Olemme yrittäjää tukeva taloushallinnon kumppani – tehokas talousälysi.

Kun taloushallinnon rutiinit on saatu automatisoitua, asiantuntijamme voivat olla yrityksesi apuna aidosti tärkeissä asioissa. Osaava asiantuntija tai asiantuntijoiden tiimi auttaa esimerkiksi kasvun suunnittelussa ja antaa arvokkaita neuvoja omistukseen liittyvissä kysymyksissä tai rahoituksen järjestämisessä.

Lue myös: Millainen tilitoimisto sopii juuri minun yritykselleni? 5 vinkkiä tilitoimiston valintaan

Lue lisää sähköisen taloushallinnon palveluista täältä.

Ulkoistettu Controller

Tarjoamme controllerin käyttöösi projekteihin tai osa-aikaisesti. Ulkoistettu talouspäällikkö tai controller on joskus paras vaihtoehto kasvun hallinnassa. Controller on yrityksen sisäinen talouskonsultti, joka analyysien ja raporttien avulla tuottaa taloudellista tietoa johdon päätöksenteon tueksi.

Controllerin tehtävä on laskea esimerkiksi asiakaskannattavuuksia tai tuote- / projektikannattavuuksia, jotka muuten jäävät usein arjessa analysoimatta. Muita tarpeita controllerille saattaa olla esimerkiksi se, että olet nostamassa rahoitusta ja tarvitset kattavat talouden ennusteet ja tunnusluvut, tai että olet tekemässä yrityskauppaa, johon tarvitset tukea.

Tarvitsetko controlleriaota yhteyttä!

Tarvitseeko yrityksesi rahoitusta kasvuun tai investointeihin? Lue lisää rahoituksesta täältä.

Lue täältä, miten voimme auttaa yrityskauppatilanteissa.

Lue täältä, kuinka voimme auttaa kasvustrategian rakentamisessa.

Lakipalvelut

Juristimme varmistaa ja auttaa sinua kaikissa sopimusasioissa yrityskaupoista työsopimuksiin. Haluamme varmistaa, että sinulla on myös perusasiat kunnossa niin yrittäjänä henkilökohtaisesti kuin yrityksessäsi. Et tarvitse enää kallista asianajotoimistoasi. Pystymme tarjoamaan samat palvelut kustannustehokkaasti, koska tunnemme tilanteesi, tavoitteesi ja taloutesi. Keskittäminen tuo sinulle selvää säästöä.

Kysy lisää lakipalveluista - ota yhteyttä!

Tarvitsetko palveluitamme? Ota yhteyttä jo tänään.

 
 

©2021 by Relion.