Relion on täyden palvelun tilitoimisto kasvun haasteisiin

Relion tarjoaa yrityksellesi kattavat taloushallinnon ratkaisut niin sujuvaan arkeen kuin kasvuun

Saat käyttöösi huolella mietityn palvelumallin ja ammattilaistiimin, joka on talousasioissa aina askeleen edellä. Tarjoamme kirjanpidon palvelut alan parhaalla järjestelmällä. Lisäksi meiltä saat HR- ja controller-palvelut, kasvun- ja rahoituksen suunnittelun sekä lakipalvelut.

Controller

Relion_oranssiOn.png

Tarjoamme controllerin käyttöösi projekteihin tai osa-aikaisesti. Ulkoistettu talouspäällikkö tai controller on joskus paras vaihtoehto kasvun hallinnassa. Controller on yrityksen sisäinen talouskonsultti, joka analyysien ja raporttien avulla tuottaa taloudellista tietoa johdon päätöksenteon tueksi. 

 

Controllerin tehtävä on laskea esimerkiksi asiakaskannattavuuksia tai tuote- / projektikannattavuuksia, jotka muuten jäävät usein arjessa analysoimatta. Muita tarpeita controllerille saattaa olla esimerkiksi se, että olet nostamassa rahoitusta ja tarvitset kattavat talouden ennusteet ja tunnusluvut, tai että olet tekemässä yrityskauppaa, johon tarvitset tukea.

Veroneuvonta

Relion_oranssiOn.png

Teemme veroilmoituksen puolestasi ja katsomme ettet maksa turhia veroja. Kasvavan yrityksen tilanteet muuttuvat ja aika ajoin on hyvä pysähtyä miettimään onko asiasi järjestetty myös verotuksellisesti viisaasti. Hyvällä verosuunnittelulla voidaan ennakoida verojen maksamisen vaikutuksia yrityksesi toimintaan ja löytää ratkaisuja siihen, miten yrityksesi verot maksettaisiin mahdollisimman järkevästi.

Rahoitus

Relion_oranssiOn.png

Autamme sinua löytämään oikean rahoitusvaihtoehdon lukuisten vaihtoehtojen joukosta. Haluamme varmistaa, että kasvusi ei hidastu rahoituksesta johtuen. Kasvuyhtiöille on tarjolla tänä päivänä monenlaisia rahoitusratkaisuja ja monenlaisia rahoittajia. Tärkeintä on, että sinulla on riittävästi käyttöpääomaa arjen pyörittämiseen ja tarvittaessa kasvurahoitusta seuraavan kasvuloikan tekemiseen.

HR

Relion_oranssiOn.png

Palkanlaskenta ja työajanseuranta. HR-toiminto on yrityksen sielu. Haluamme varmistaa että se toimii kuin rasvattu.

Työsuhteeseen liittyy paljon käytännön asioita, mutta myös lakisääteisiä asioita. Kasvuyrityksissä näille tärkeille asioille jää kuitenkin monesti liian vähän aikaa. Autamme sinua hoitamaan nämä tärkeät asiat ammattimaisesti ja huolellisesti, jotta yrityksesi arvokkaimmat asiat eli ihmiset voivat yrityksessäsi hyvin.

Järjestelmät

Relion_oranssiOn.png

Arjen sujuvuus syntyy tänä päivänä automaatiolla ja yhteensopivilla järjestelmillä. Tarjoamme sinulle alan parhaat sähköisen taloushallinnon työkalut Netvisor-tuoteperheen avulla. Netvisorin käyttöön otto on helppoa ja nopeaa. Arkesi helpottuu kun näet helposti reaaliajassa kaikki tietosi mistä vaan ja milloin vaan. Graaffiset näkymät tekevät lukujen ymmärtämisestä nopeaa ja mielekästä. Olemme Netvisor premium partner.

Kasvu

Relion_oranssiOn.png

Sparraamme sinua kasvustrategian rakentamisessa. Mitkä ovat kasvusi pullonkaulat ja miten myyntisi saadaan kasvuun. Sinulla on aina vaihtoehtoja kasvun rakentamiseksi, niistä on hyvä sparrata jonkun kanssa. Meillä on jo taloudellinen datasi olemassa, joten olemme luonteva kumppani sparraamaan tulevaisuutta.

Lakipalvelut

Relion_oranssiOn.png

Juristimme varmistaa ja auttaa sinua kaikissa sopimusasioissa yrityskaupoista työsopimuksiin. Haluamme varmistaa että sinulla on myös perusasiat kunnossa niin yrittäjänä henkilökohtaisesti kuin yrityksessäsi. Et tarvitse enää kallista asianajotoimistoasi. Pystymme tarjoamaan samat palvelut kustannustehokkaasti, koska tunnemme tilanteesi, tavoitteesi ja taloutesi. Keskittäminen tuo sinulle selvää säästöä.

Kirjanpito

Relion_oranssiOn.png

Teemme kirjanpidon tehokkaasti ja kiinteällä hinnalla palvelumallimme mukaisesti. Vuosien kokemus kirjanpidon tekemisestä on hionut toimintatapamme niin että sinun arjestasi tulee sujuvampaa. Tarjoamme käyttöösi järjestelmät, jotka automatisoivat rutiinit. Meidän kanssa on myös kiva tehdä töitä.

Tarvitsetko palveluitamme? Ota yhteyttä jo tänään.

©2020 by Relion.