Relion haluaa säästää aikaasi taloushallinnon rutiineilta.

Relion on tilitoimisto, joka antaa aikaa yrittäjälle

Juuremme ovat itä-Suomessa Imatralla, mutta olemme laajentaneet palveluitamme myös pääkaupunkiseudulle. Yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä yli 20 talouden moniosaajaa ja kasvamme kovaa.

Haluamme olla muuttamassa tilitoimistoalaa asiakkaiden parhaaksi. Uskomme, että taloushallinnon palveluja voi tuottaa aina paremmin ja tehokkaammin. Tapoja ja keinoja on valtavasti, ja jokainen yritys on yksilöllinen. Ymmärrämme yrittäjien ja kasvuyhtiöiden tarpeet ja haluamme palvella niitä monipuolisesti.

Sähköinen taloushallinto on nykyaikainen ratkaisu

Asiakkaidemme kasvavat tarpeet kannustavat meitä kehittämään jatkuvasti palveluitamme mm. sähköisen taloushallinnon ja paikasta riippumattomien mobiiliratkaisujen avulla.

Meillä et ole vain yksi mahdollisimman tehokkaasti hoidettava asiakas, vaan suhtaudumme sinuun ja liiketoimintaasi aidolla mielenkiinnolla. Olemme kiinnostuneita sinusta ja yrityksesi tavoitteista. Näiden tavoitteiden saavuttamista haluamme tukea järkevällä taloushallinnolla. Säästämme aikaasi taloushallinnon rutiineilta, jotta voisit keskittyä olennaisimpaan eli työhön.

Relion tarjoaa sinulle sähköisen taloushallinnon lisäksi asiantuntijatiimin, joka auttaa ja tukee sinua jokaisessa yrityksesi toiminnan kannalta tärkeässä päätöksessä - isossa ja pienessä.

Olemme olemassa, jotta voimme auttaa sinua

Ymmärrämme mielenrauhan, joka syntyy luottamuksesta. Kanssamme tiedät, että kirjanpitosi tehdään oikein ja velvoitteet hoidetaan täsmällisesti - jokaisella kerralla. Kanssamme kirjanpito on keskustelua, jotta pystymme muuttamaan numerot toteutettavissa oleviksi oivalluksiksi. Näin voit luottavaisin mielin suunnitella yrityksen tulevaisuuden suunnan.

Siksi olemme tehneet palvelumallimme saumattomaksi ja sinun tarpeesi ennakoiden. Kun kaikki talouden osa-alueet toimivat ongelmattomasti, voit keskittyä viemään yritystäsi eteenpäin.

Kun me teemme työmme tehokkaasti, asiakkaamme voivat tehdä tehokkaammin omansa.

©2020 by Relion.