©2019 by Relion.

Relion

Relion_oranssiOn.png

Juuremme ovat itä-Suomessa Imatralla, mutta olemme laajentaneet palveluitamme myös pääkaupunkiseudulle. Meitä on yli 20 moni-osaajaa ja kasvamme kovaa.

Haluamme olla muuttamassa tilitoimistoalaa asiakkaiden parhaaksi. Uskomme että taloushallinnon palveluja voi tuottaa paljon paremmin ja tehokkaammin. Toisaalta ymmärrämme yrittäjien ja kasvuyhtiöiden tarpeita ja haluamme palvella niitä monipuolisesti.

Asiakkaidemme kasvavat tarpeet kannustavat meitä kehittämään jatkuvasti palveluitamme mm. sähköisen taloushallinnon ja paikasta riippumattomien mobiiliratkaisujen avulla.

Meillä et ole vain yksi mahdollisimman tehokkaasti hoidettava asiakas vaan suhtaudumme sinuun ja liiketoimintaasi vastuullisesti ja aidolla mielenkiinnolla. Olemme kiinnostuneita sinun ja yrityksesi tavoitteista, joiden saavuttamisesta haluamme tukea järkevällä talouden pidolla. Ensimmäiseksi haluamme säästää aikaasi taloushallinnon rutiineilta, jotta voisit keskittyä olennaisempaan työhön.

Haluamme tarjota sinulle sähköisen taloushallinnon lisäksi asiantuntijatiimin, joka auttaa ja tukee sinua tärkeissä päätöksissäsi, isoissa ja pienissä.

Olemme olemassa, jotta voimme auttaa sinua.

Ymmärrämme mielenrauhan, joka syntyy siitä, kun tiedät, että kirjanpitosi tehdään oikein ja velvoitteet hoidetaan täsmällisesti, joka kerta. Ymmärrämme myös arvon, että pystymme muuttamaan numerot toteutettavissa oleviksi oivalluksiksi, jotta voit suunnitella luotettavasti yrityksen tulevaisuuden suunnan.

 

Siksi olemme tehneet palvelumallimme saumattomaksi ja sinun tarpeita ajatellen. Koska kun kaikki osa-alueet toimivat, voit keskittyä viemään yritystäsi eteenpäin.

 

Kun me teemme työmme tehokkaasti, asiakkaamme voivat tehdä tehokkaammin omansa.

Rekrytoimme

Haemme kahta kirjanpitäjää ja palkanlaskijaa Imatralle

Etsimme kirjanpitäjiä pääkaupunkiseudulle