Kokonaisvaltainen ja luotettu taloushallinnon kumppani

Meille on tärkeää olla asiakkaidemme luottamuksen arvoisia. Kehitämme monipuolista osaamistamme jatkuvasti. Asiakkaidemme liiketoiminta kehittyy ja palvelujen tarve laajenee peruspalveluista kokonaisratkaisuihin.

Kokoamme yhteen erilaisia ratkaisuja kunkin asiakkaan tilanteen mukaan. Säästämme asiakkaidemme aikaa ja rahaa automatisoimalla ja tehostamalla taloushallinnon rutiineja. Hoidamme peruskirjanpidon ja tilinpäätöksen lisäksi myös palkanlaskennan, järjestelmäintegraatiot, hr-, controller-, neuvonta- ja lakipalveluita.

 

Yksilöllistä taloushallintopalvelua

Kiinnostumme asiakkaistamme aidosti. Keskitymme asiakkaisiimme ja panostamme laadukkaaseen palveluun. Palvelemme henkilökohtaisesti ja nimeämme jokaiselle asiakkaallemme oman asiakasvastaavan.

Olemme aidosti kiinnostuneita asiakkaidemme liiketoiminnasta ja tavoitteista. Osaava asiantuntijamme auttaa esimerkiksi kasvun suunnittelussa ja antaa arvokkaita neuvoja omistukseen liittyvissä kysymyksissä tai rahoituksen järjestämisessä.

 

Sähköinen taloushallinto säästää aikaa

Uudistamme taloushallinnon toimialaa myös teknologiavetoisesti. Tiedämme, että taloushallinnon palveluja voi tuottaa aina paremmin ja tehokkaammin, joten panostamme sähköisiin työvälineisiin ja automaation hyödyntämiseen taloushallinnon prosesseissa.

Integroimme asiakkaidemme järjestelmiä, kuten toiminnanohjaus-, kassa- ja työajanseurantajärjestelmiä sähköiseen taloushallintoon. Sovellusten yhdistäjänä osaamisemme on alan huippuluokkaa.

Tilitoimisto Lappeenranta ja Imatra

Tilitoimistomme palvelee Lappeenrannassa, Imatralla ja koko Suomessa. Meillä työskentelee tällä hetkellä yli 20 asiantuntijaa. Olemme kasvuyritys, joten ymmärrämme yrittäjien ja kasvuyhtiöiden tarpeet hyvin. Kehitämme jatkuvasti omaa toimintaamme ja osaamistamme vastaamaan asiakkaidemme odotuksia.

Tilitoimistomme sijaitsee Imatralla, josta palvelumme ulottuvat myös Lappeenrantaan ja koko Suomen alueelle. Relionilla taloutesi pysyy hyvissä käsissä myös paikasta riippumatta.