Haemme Helsingin toimiston vetäjää

Etsimme kokenutta alan tekijää rakentamaan Helsingin toimistoamme puhtaalta pöydältä. Meitä on jo 20 moni-osaajaa itä-Suomessa, mutta nyt lähdemme rakentamaan lisäkasvua ja uusia palveluita myös pääkaupunkiseudulla.

 

Olet henkilönä uudistaja ja uskot että asioita voidaan tehdä paljon paremmin ja vastuullisemmin. Osaat ajatella asioita asiakkaan näkövinkkelistä ja tarpeista. Nykyisessä työssäsi et ehkä pysty palvelemaan asiakkaista niin laaja-alaisesti kuin haluaisit. Me haluamme rakentaa palvelutarjoamaa, joka muuttaa käsitystä tilitoimiston roolista, siksi emme edes kutsu toimistoamme tilitoimistoksi, olemme kasvun rakentaja ja yrittäjän luotettu taustatiimi.

 

Sinulla on jo pidempi kokemus vastuullisista töistä tilitoimistossa tai controller-tehtävistä esim. kasvuyhtiössä. Olet hyvä henkilöstöjohtaja, innostat muita ja haluat esimerkilläsi johtaa muita. Tunnet järjestelmät (Netvisor osaaminen on toivottavaa) ja osaat niiden hyödyntämisen, et pelkää teknologiaa. Nautit asiakastyöskentelystä ja asiakkaiden haasteiden ratkaisemisesta. Nyt haluaisit ottaa seuraavan askeleen urallasi ja lähteä suunnittelemaan parasta palvelua alalle.

 

Mikäli innostuit, kirjoita meille itsestäsi ja taustoistasi lyhyt kuvaus sekä kiteytä miten uudistaisit tilitoimistoalaa ja mihin asioihin kiinnittäisit huomiota, millainen olisi unelmiesi toimisto.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Pasi Rissanen, puh. 050 389 8713.

 

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekry(at)relion.fi

Rekrytoimme

Haemme kirjanpitäjiä 

Imatralle

Etsimme kirjanpitäjää pääkaupunkiseudulle

©2020 by Relion.