©2020 by Relion.

Etsimme taloushallinnon osaajaa pääkaupunkiseudulle

Relionin kasvaessa voimakkaasti haemme motivoitunutta ja kehittymishaluista taloushallinnon osaajaa pääkaupunkiseudulle. Toimipisteissämme työskentelee jo yli kaksikymmentä taloushallinnon ammattilaista, mutta nyt haemme hyvää tyyppiä pääkaupunkiseudun tiimiimme.

 

Haemme tiimiimme kirjanpitäjää, joka tuntee omakseen sähköisen kirjanpidon ja haluaa olla mukana uudistamassa koko taloushallinnon toimialaa. Olet halukas kehittämään henkilökohtaisia taitojasi ja olemaan tiimipelaaja meidän kasvavassa organisaatiossa. Uskot että asioita voidaan tehdä paljon paremmin ja vastuullisemmin. Osaat ajatella asioita asiakkaan näkövinkkelistä ja tarpeista. Me haluamme rakentaa yrityksestämme ja sen osaajista yrittäjän luotetun taustatiimin, emme pelkkää tilitoimistoa.

Sinulla on jo jonkin verran kokemusta vastuullisista töistä tilitoimistossa. Tunnet järjestelmät ja osaat niiden hyödyntämisen, et pelkää teknologiaa. Olet työskennellyt Netvisorin tai vastaavan järjestelmän parissa ja osaat hyödyntää sitä tehokkaasti. Nautit asiakastyöskentelystä ja asiakkaiden haasteiden ratkaisemisesta. Nyt haluaisit ottaa seuraavan askeleen urallasi ja lähteä rakentamaan parasta palvelua alalle. Henkilönä olet sosiaalinen ja pidät avoimesta työilmapiiristä.

 

Tarjoamme sinulle työympäristön, missä saat vapautta ja vastuuta, kehityt nopeasti, mahdollisuuden joustaviin työaikoihin sekä kilpailukykyisen palkan.

 

Mikäli innostuit, kirjoita meille itsestäsi ja osaamisestasi lyhyt kuvaus ja liitä mukaan cv:si.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Pasi Rissanen pasi.rissanen(at)relion.fi, puh. 050 389 8713.

Hakemukset 16.2.2020 mennessä osoitteeseen rekry(at)relion.fi