©2019 by Relion.

Etsimme kirjanpitäjiä pääkaupunkiseudulle

Toiminnan kasvaessa haemme lisää vahvistusta ja siksi tarvitsemme lisää taloushallinnon asiantuntijoita.

 

Haemme itsenäiseen asiakastyöhön valmiita kirjanpitäjiä jotka tuntevat omakseen sähköisen kirjanpidon. Imatran ja pääkaupunkiseudun toimipisteissämme työskentelee jo yli kaksikymmentä taloushallinnon ammattilaista, mutta nyt rakennamme lisäkasvua myös pääkaupunkiseudulla.

 

Olet henkilönä reipas ja uskot että asioita voidaan tehdä paljon paremmin ja vastuullisemmin. Osaat ajatella asioita asiakkaan näkövinkkelistä ja tarpeista. Nykyisessä työssäsi et ehkä pysty palvelemaan asiakkaista niin laaja-alaisesti kuin haluaisit. Me haluamme rakentaa yrityksestämme ja sen osaajista yrittäjän kasvun rakentajan ja luotetun taustatiimin, emme pelkkää tilitoimistoa.

Sinulla on jo kokemusta vastuullisista töistä tilitoimistossa. Tunnet järjestelmät ja osaat niiden hyödyntämisen, et pelkää teknologiaa. Olet työskennellyt Netvisorin parissa ja tunnet miten ohjelman automaatiot toimivat ja mahdollistavat yrittäjälle ajansäästön. Nautit asiakastyöskentelystä ja asiakkaiden haasteiden ratkaisemisesta. Nyt haluaisit ottaa seuraavan askeleen urallasi ja lähteä rakentamaan parasta palvelua alalle. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden joustaviin työaikoihin sekä etätyömahdollisuuden.

 

Mikäli innostuit, kirjoita meille itsestäsi ja osaamisestasi lyhyt kuvaus ja liitä mukaan cv:si.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Pasi Rissanen pasi.rissanen(at)relion.fi, puh. 050 389 8713.

Hakemukset 1.12.2019 mennessä osoitteeseen rekry(at)relion.fi