Etsimme taloushallinnon osaajaa pääkaupunkiseudulle

Relionin kasvaessa voimakkaasti haemme motivoitunutta ja kehittymishaluista taloushallinnon osaajaa pääkaupunkiseudulle. Toimipisteissämme työskentelee jo yli kaksikymmentä taloushallinnon ammattilaista, mutta nyt haemme hyvää tyyppiä pääkaupunkiseudun tiimiimme.

 

Mitä odotamme sinulta?

 

Haemme tiimiimme kirjanpitäjää, joka tuntee omakseen sähköisen kirjanpidon ja haluaa olla mukana uudistamassa koko taloushallinnon toimialaa. Olet halukas kehittämään henkilökohtaisia taitojasi ja olemaan tiimipelaaja meidän kasvavassa organisaatiossa. Uskot että asioita voidaan tehdä paljon paremmin ja vastuullisemmin. Osaat ajatella asioita asiakkaan näkövinkkelistä ja tarpeista. Haluamme rakentaa yrityksestämme ja sen osaajista yrittäjän luotetun taustatiimin, emme pelkkää tilitoimistoa.

Sinulla on jo jonkin verran kokemusta vastuullisista töistä tilitoimistossa. Tunnet järjestelmät ja osaat niiden hyödyntämisen, et pelkää teknologiaa. Olet työskennellyt Netvisorin tai vastaavan järjestelmän parissa ja osaat hyödyntää sitä tehokkaasti. Nautit asiakastyöskentelystä ja asiakkaiden haasteiden ratkaisemisesta. Nyt haluaisit ottaa seuraavan askeleen urallasi ja lähteä rakentamaan parasta palvelua alalle. Henkilönä olet sosiaalinen ja pidät avoimesta työilmapiiristä.

 

Miksi hakea meille töihin?

 

Tarjoamme sinulle työympäristön, missä saat vapautta ja vastuuta, mukavat työkaverit ja kehityt nopeasti. Pääset hyödyntämään juuri omia vahvuuksiasi sekä kasvattamaan ja kehittämään ammattitaitoasi.

Tarjoamme mahdollisuuden joustaviin työaikoihin, etätyömahdollisuuden sekä kilpailukykyisen palkan. Lisäksi haluamme tukea työntekijöiden hyvinvointia mm. liikunta- ja kulttuurisetelein.

 

Toimistomme sijaitsee Aviapoliksen alueella, joka mahdollistaa erinomaiset liikenneyhteydet niin julkisilla kuin yksityisillä kulkuneuvoilla. Toimistomme on aivan juna-aseman vieressä ja Helsingin päärautatieasemalle pääsee junalla 30 minuutissa.

 

Oletko juuri sinä etsimämme henkilö?

 

Mikäli innostuit, kirjoita meille itsestäsi ja osaamisestasi lyhyt kuvaus ja liitä mukaan cv:si. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen rekry(at)relion.fi.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Pasi Rissanen pasi.rissanen(at)relion.fi, puh. 050 389 8713.

©2020 by Relion.