Relion ja DigiTalous Akatemia

Relion on mukana kasvattamassa uutta osaamista alalle

Taloushallinnon alan automatisoituminen on tuonut mukanaan rutkasti uusia mahdollisuuksia niin yritysten kasvun, taloushallinnon palveluiden kuin tehtävien ja asiantuntijaroolienkin näkökulmasta. Kun monet rutiinit on automatisoitu, aidon kumppanuuden rakentamiseen asiakkaiden kanssa voidaan satsata entistä enemmän. Relion on taloushallintoalan eturintamassa rakentamassa myös uutta osaamista alalle.  

 

”Meillä on vahvat kasvunäkymät ja haluamme löytää uusia vahvistuksia tähän ammattilaisten joukkoomme. Ennen kaikkea motivaatio ja halu kehittyä ovat meille tärkeitä asioita, ja haluamme löytää ne sopivat ja hyvät tyypit, joiden kanssa voimme rakentaa menestystä tulevaisuudessakin”, Pasi Rissanen Relionin myynnistä sanoo.  

 

Relion on lähtenyt etsimään sopivia henkilöitä DigiTalous Akatemia -rekrytoivan koulutusohjelman kautta yhdessä Sarasen ja Uudenmaan ELY:n kanssa. Koulutusohjelmassa uusi henkilö pääsee työssäoppimisen kautta perehtymään rooliinsa ja hiomaan tietotaitonsa tikkiin monipuolisen asiantuntijakoulutuksen avulla.  

 

Koulutusohjelma on suunnattu taloushallinnon työtehtäviin tähtääville työttömille työnhakijoille ja uusia osaajia etsiville työnantajille. Mukaan voivat hakea henkilöt, joilla on jo aiempaa osaamista talous- tai palkkahallinnon tehtävistä tai vasta työuransa alussa olevat tulevaisuuden osaajat. Puolen vuoden koulutusohjelma tähtää työsuhteen solmimiseen ja yhteistyön jatkamiseen onnistuneen koulutusjakson jälkeen. 

 

DigiTalous Akatemia antaa työnantajille rekrytointiväylänä vapauden keskittyä etsimään henkilöitä, jotka persoonansa ja arvojensa puolesta sopivat yritykseen mainiosti, kun asiantuntijuutta voidaan kasvattaa työssäoppimisen ja koulutusten myötä.  

 

"Haemme taloushallinnon asiantuntijaa, joka tuntee omakseen sähköisen kirjanpidon ja haluaa olla mukana uudistamassa koko taloushallinnon toimialaa. Toivomme, että henkilö olisi halukas kehittämään henkilökohtaisia taitojaan jatkuvasti ja olemaan tiimipelaaja meidän kasvavassa organisaatiossamme”, Rissanen jatkaa.  

 

Kun uusia osaajia etsitään, painotus on henkilön substanssiosaamisen lisäksi myös vahvasti persoonassa. Asiakkuuksista huolehtiminen ja yrittäjien kanssa toimivan yhteistyön rakentaminen ovat Relionin toiminnan keskiössä. Tämän takia olisi hienoa, jos uusi tekijä osaisi ajatella asioita asiakkaan näkövinkkelistä ja tarpeista lähtien. Rissanen kiteyttää Relionin toiminta-ajatuksen: ”Me haluamme rakentaa yrityksestämme ja sen osaajista yrittäjän luotetun taustatiimin, emme pelkkää tilitoimistoa.” 

 

Oletko etsimämme tulevaisuuden osaaja ja tiimipelaaja? Hae DigiTalous Akatemiaan ja tule osaksi mahtavaa Relionin porukkaa! 

 

DigiTalous Akatemian järjestää Saranen Consulting yhdessä Uudenmaan ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa. Lisätiedot ja hakuohjeet löytyvät Sarasen sivuilta osoitteesta:

https://www.saranen.fi/rekrytointikoulutus/digitalous-akatemia. Huom. hakuaika päättyy 21.9.2020.

©2020 by Relion.