Foibe

Olemme ulkoistaneet koko Foibe-konsernin talous- ja palkkahallinnon Relionille. Itse tuotettuun taloushallintoon verrattuna taloushallintomme on nyt vähemmän haavoittuvainen, nykyaikainen ja nopeaa tiedonkulkua tukeva. Meillä on töissä noin 130 henkilöä, joten yksinomaan palkanlaskenta vaati aiemmin huomattavan oman työpanoksen.  Voimme nyt käyttää omaa aikaamme selvästi enemmän talouden ja liiketoiminnan johtamiseen rutiinityön sijasta.

Siirryimme toisesta sähköisestä taloushallinto-ohjelmasta Netvisorin käyttäjiksi Relionin suosituksesta. Relionin asiantuntijoiden avulla käyttöönotto meni sujuvasti ja opastuksen jälkeen 15 esimiestämme osaa käyttää järjestelmää tehokkaasti. Relion hoitaa toimintamme perusrutiinit ammattitaidolla, joten voimme itse keskittyä raportointiin, tiedon hyväksikäyttöön ja asioiden kehittämiseen.

Olemme saaneet haluamamme kokonaisvaltaisen tuen taloushallinnon järjestämiseen ja olemme erittäin tyytyväisiä Relionin palveluhalukkuuteen, ammattitaitoiseen henkilökuntaan ja yhteistyökykyyn.  

Timo Leivo, Foibe Oy

Foibe Oy tuo iloa ja turvaa ikäihmisten arkeen ja asumiseen.

 

Olemme Netvisor Premium Parter -tilitoimisto

Relion on Netvisorin Premium Partner -tilitoimisto. Se tarkoittaa, että yrityksesi saa käyttöönsä koulutetut ja sertifioidut Netvisor-osaajat, jotka tuntevat järjestelmän perinpohjaisesti.

TUTUSTU NETVISORIIN

 

Ota yhteyttä

Jäikö jokin askarruttamaan? Talous- ja palkkahallinnon asiantuntijamme Imatralla palvelevat kaikenkokoisia yrityksiä niin Etelä-Karjalan alueella kuin koko Suomen laajuisestikin.

 

Pyydä tarjous