Cycle Group

Tarvitsimme käyttöömme muihin järjestelmiimme integroidun taloushallintojärjestelmän, ja Relionin kanssa käytyjen keskustelujen myötä päädyimme Netvisoriin. Saman järjestelmän alta löytyy nyt kirjanpito, työajanseuranta sekä palkanlaskenta. Olemme kytkemässä myös varastonhallinnan, kassajärjestelmän sekä verkkokauppamme samaan automaattiseen kokonaisuuteen. Nyt yrityksemme kokonaistilanne on yksissä kansissa.

Järjestelmän käyttöönotto on toiminut hyvin. Sähköiset ratkaisut ovat vähentäneet manuaalista työtä säästäen aikaa ja tuoden siten kustannussäästöjä.

Relionilla on todella hyvät yhteistyöverkostot ja kattavat asiantuntijapalvelut. Esimerkiksi verkkokauppamme kehittämiseen löysimme yhdessä hyvän kumppanin. Alkavana yrityksenä olemme saaneet tukea ja hyviä neuvoja siihen, mitä kannattaa tehdä ja mitä ei. Nyt olemme koko ajan paremmin kartalla siitä, missä mennään. Olemme olleet todella tyytyväisiä yhteistyön sujumiseen.

 

Juha Kallio, Cycle Group Oy

Iikan Pyörävarikko (Cycle Group Oy) on kaikkia pyöräilijöitä palveleva pyöräilyn erikoisliike Imatralla, Kuopiossa, Jyväskylässä, Vantaalla ja Joensuussa.

Pyydä tarjous