LK-Service

Haimme Relionilta apua kaikkiin taloushallintoon ja palkanlaskentaan liittyviin kysymyksiin. Kartoitimme yhdessä tarpeemme, jonka jälkeen päätimme siirtyä sähköiseen taloushallintoon.

Olemme nyt muutaman vuoden ajan käyttäneet Netvisoria ja tämä on ollut meille hyvä ratkaisu. Ennen kaikki oli paperisena, jolloin laskut ja muut tositteet täytyi aina mapittaa ja viedä sitten tilitoimistoon. Nyt paperin määrä on vähentynyt paljon. Jokaisella työntekijällä on kännykässä helppokäyttöinen työajanseuranta, joka toimii osana Netvisoria. Myös myynti- ja ostolaskumme kulkevat verkkolaskuina Netvisorissa. Ratkaisu on helpottanut toimintaamme ja ajantasainen tieto helpottaa päätöksentekoamme.

Siirtyminen sähköisiin palveluihin on sujunut hyvin. Aluksi asioita joutui hieman opettelemaan, mutta pienen harjoittelun jälkeen kaikki on toiminut oikein erinomaisesti.

Olemme tyytyväisiä Relionin palveluihin. Relionilta on nimetty meille asiantuntijat niin kirjanpitoon kuin palkanlaskentaankin ja heidät on helppo tavoittaa. Tuttujen ja asiantuntevien ihmisten kanssa on helppo toimia.

 

Jani Laakso, LK-Service Oy.

LK-Service Oy on kierrätykseen ja paperimateriaalien uusiokäyttöön erikoistunut luotettava toimija.

Pyydä tarjous