Taxijehut

Olemme aiemmin hoitaneet taloushallinnon vanhalla perinteisellä tavalla. Kuitteja ja laskuja toimitettiin tilitoimistoon milloin milläkin tavalla. Omaa aikaa paloi kohtuuttomasti mm. laskujen maksuun verkkopankin kautta.

Toiminnan kasvaessa oli aika miettiä prosessia, jolla talousasiat hoidetaan. Saimme Relionilta apua automatisointiin ja nykyään kaikki laskut tulevat verkkolaskuina ja niiden hyväksyntä sekä maksatus onnistuu mobiilisti. Lisäksi autojen taksamittareista päivän ajot siirtyvät suoraan kirjanpitoon.

Tämä kaikki on vapauttanut omaa aikaa merkittävästi. Yksi tavoitteemme oli saada automatisoinnilla taloushallinon kuluja alas ja tämä tavoite on toteutunut. Jos itsellä on ollut jotain kysyttävää tai epäselvää, on kirjanpitäjämme vastannut niihin nopealla aikataululla.

 

Petri Huuskonen, Taxijehut Oy

Taxijehut Oy on imatralainen taksipalveluyritys.

 

Olemme Netvisor Premium Parter -tilitoimisto

Relion on Netvisorin Premium Partner -tilitoimisto. Se tarkoittaa, että yrityksesi saa käyttöönsä koulutetut ja sertifioidut Netvisor-osaajat, jotka tuntevat järjestelmän perinpohjaisesti.

TUTUSTU NETVISORIIN

 

Ota yhteyttä

Jäikö jokin askarruttamaan? Talous- ja palkkahallinnon asiantuntijamme Imatralla palvelevat kaikenkokoisia yrityksiä niin Etelä-Karjalan alueella kuin koko Suomen laajuisestikin.

PYYDÄ TARJOUS

 

Relion - Tilitoimisto Lappeenranta, Imatra ja koko Suomi. Tehtävämme on tehdä yritysten talous- ja sopimusasiat niin selkeäksi kuin mahdollista. Tarjoamme kaikki tarvittavat palvelut saman katon alta, simppelisti ja asiakkaista välittäen.